Voorstad 18

4461 KN Goes


T 0113 - 21 67 77

F 0113 - 22 38 61


info@hpassurantien.nl

© 2018 HP Assurantiën & Financieringen  B.V.                                                                                                   webdesign by ent-solutions.nl

Wie zijn wij?


Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u. Wij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.


Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat wij aan deze vereisten voldoen. Wij zitten namelijk regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.


Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.Wat kunt u van ons verwachten?


U vindt in ons een gesprekspartner op het gebied van financiële diensten. Wij geven u uitgebreide informatie over verzekeringen en andere financiële zaken. Wij bekijken welke financiële instelling voor u het best passende aanbod heeft. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, handelen wij verder alles voor u af. U heeft er zelf geen omkijken naar.


Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want ook op het moment dat u een beroep doet op uw verzekering behartigen wij uiteraard uw belangen.


Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?U ziet het. Uw verzekeringen en financiële zaken zijn bij ons in goede handen.Graag tot ziens,


Het team van HP Assurantien.